Säljträning

Hemligheten som gör toppsäljarna så framgångsrika

Hemligheten som gör toppsäljarna
så framgångsrika

Du vill öka intäkterna. Men många säljare underpresterar på grund av inre motstånd och rädslor. Dessa psykologiska blockeringar leder till att säljarna tar färre kontakter vilket leder till minskade intäkter. Som tur är kan du öka försäljningen, tack vare två experter inom försäljning och psykologi

Bli en toppsäljare

Låter självklart, men omfattande forskning visar att den stora majoriteten av säljare brottas med en rädsla för att ta första kontakten med potentiella köpare.

De flesta säljare snubblar alltså redan på det första steget i säljprocessen vilket resulterar i färre kontakter, färre avslut och minskade intäkter.

Men det behöver inte vara så här. Säljhinder, Sales calls reluctance på engelska, är ett psykologiskt fenomen. Det omfattar alla tankar, känslor och undvikande beteenden som tillsammans hindrar annars begåvade, motiverade, potentiella toppsäljare från att tjäna vad de borde tjäna och är värda.

De mest framgångsrika försäljningscheferna inser att hemligheten till att sälja mer, oavsett bransch, börjar med att rekrytera och anställa toppsäljare som faktiskt kommer att sälja.

Eleminera säljhindren

Forskning visar: Eliminera säljhindren och försäljningen ökar. Anledningen till att vissa personer har lätt för att sälja medan andra kämpar, är alltså inte att de är mer intelligenta eller mer tursamma – det är helt enkelt för att de tänker och agerar annorlunda.

Nu finns hjälp att få! Om du vill att dina säljare ska tänka och agera annorlunda, be Karin Tydén och Erik Olkiewicz coacha ditt team.

HYPNOSITÖR OCH MOTIVATIONSEXPERT

Erik Olkiewicz

"Hypnotisören har publiken i sin hand”. Det var rubriken när Dagens Nyheter gjorde reportage om Erik Olkiewicz.

Han är Skandinaviens ledande businesshypnotisör, bjuds ofta in som expert i media och är mest omtalad för sin föreläsning där han hypnotiserar människor live på scen.

Som föreläsare och underhållare har han bland annat anlitats av Tele2, ICA och Nordea. Var tidigare verksam som journalist.

ANMÄL DIG TILL SÄLJKURSEN

Prata med Erik om coaching