Kickoff och Företagsevent

Ge dina gäster wow-känslan

Hypnotisören Erik Olkiewicz hyllas av företag och eventarrangörer som kallar hans hypnosshow ”hysteriskt rolig”, ”inspirerande” och ”ett minne för livet för hela publiken”

”En show som fick oss att både gapa av förundran och skratta gott. Upplyftande med en så annorlunda upplevelse, den fick alla deltagare att vakna till! Det blev en riktigt bra snackis efteråt. Erik är entusiastisk, rolig och mycket proffsig. Han hade gärna fått stannat kvar ytterligare en timme! Rekommenderas, kul att testa något helt nytt.”

Anneli Sten på Tele2
Har bokar Erik två gånger

”En fantastisk show som överraskade alla! Och väldigt överraskande att så många vågade ställa upp och bli hypnotiserade. Erik skapade ett engagemang men också en känsla av trygghet som gjorde att många medarbetare vågade prova och bjuda på sig själva. Ett lysande inslag i vår konferens!”

– Louise Hagsten, marknadschef
Bokade Erik Olkiewicz till sin kickoffturné.

”Du skapade ett engagemang och driv som är otroligt. Du vågade utmana gruppen och vi alla gick starka, aningen chockade men framförallt fyllda av skratt och energi från mötet med dig. Rekommenderar dig till vänner och kollegor som vill våga något utöver det vanliga.”

Helena Alderud, Head of Leading Store Operations
Bokade Erik Olkiewicz till sin kickoff
Din utmaning:
Du vill att er kickoff, konferens eller företagsfest ska bli superlyckad. Du vill ha en underhållare eller föreläsare som engagerar hela gruppen. Du vill att dina gäster ska skratta så att de nästan faller av stolen.

Du vill också att de ska lära sig något som de har användning för i jobbet. Du vill ha något som ökar sammanhållningen och är som teambuilding. Du vill att gästerna ska lämna företagseventet eller kickoffen med ett leende på läpparna och med en bra känsla i magen och känna WOW. Du vill med andra ord anlita ett proffs.
Din lösning: Erik Olkiewicz!
Erik Olkiewicz hypnosshow är en oförglömlig upplevelse fylld av skratt och glädje där du och dina gäster kan se showen – eller själva bli showens stjärnor. Hypnosshowen förvandlar ett vanligt företagsevent till en häftig upplevelse för samtliga inblandade. En hypnosshow blir företagseventets stora snackis.

Efter hypnosshowen har du ett rum fullt av glada, motiverade, inspirerade och avspända gäster som är redo att ta sig an världen med förnyad energi. När dina gäster återvänder till jobbet efter kickoffen eller konferensen har Erik Olkiewicz laddat deras må bra-konto och de har konkreta verktyg som hjälper dem att nå sina mål för de har upplevt bästa underhållningen.
Erik kan underhålla på er kickoff
Erik Olkiewicz är föreläsare, peak performance-expert och hypnotisör, utbildad i London, Las Vegas och Stockholm. Han har anlitats av företag som ICA, Nordea, och 7-Eleven. Eftersom Erik är expert på hypnos, och även undervisar i hypnos, blir han blir ofta intervjuad i TV, radio och tidningar.

Fakta om hypnosshowen

Längd: 60 minuter
Åldersgräns: 18 år för att delta på scenen. Deltagarna kan avbryta sin medverkan.
Teknik: Headset, trådlös mikrofon och ljudanläggning.
Språk: Hypnosshowen kan framföras på svenska eller engelska.

Boka humor- och hypnosshow

RING ERIK DIREKT  0707-793546

Erik Olkiewicz

Hypnotisören Erik Olkiewicz är utbildad i Las Vegas. Han hyllas av företag och eventarrangörer som kallar hypnosshowen  ”hysteriskt rolig”, ”inspirerande”  och ”ett minne för livet för hela publiken”. Har du i uppdrag att välja en föreläsare och underhållare till en kickoff eller företagsevent, boka Erik i dag!

Vi har också bokat Erik Olkiewicz