Hypnoskurs

Förbättra ditt liv på en helg

Få förtroendet att ta för dig i livet

Under två dagar, en lördag och söndag, kommer Erik Olkiewicz att avslöja hemligheten till hur du styr dina känslor och lever med mer självsäkerhet. Du lär dig hans metod för hur du minskar rädslor och desperation och ökar ditt självförtroende och motivation när du behöver det.

Känn dig starkare i tuffare situationer

Oavsett om du vill känna dig självsäker på jobbet, i kärlekslivet eller inom andra områden i ditt liv, kommer Erik ta dig steg för steg genom en rad kraftfulla tekniker.

Om du är redo att känna dig helt bekväm i dig själv och äntligen uppnå vad du verkligen kan, så är den här kursen för dig. Med rätt psykologi kan du stänga gapet mellan där du är i dag och där du skulle vilja vara.

Det är därför Erik Olkiewicz, en erfaren hypnotisör, lär dig ett av de mest kraftfulla verktyg som finns – hypnos – under denna roliga, och livsförändrande tvådagarskurs

Customer testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

”Kursen har toppat alla mina förväntningar. Jag har blivit självsäker och känner att jag kan hypnotisera. Jag tycker att alla jag känner ska gå den här kursen.”


Ida Sandholm

Studerar till Socionom

"Wow, hypnos gick från att vara något mystiskt och läskigt till något helt naturligt och kul. Förståelsen av hur jag själv och mitt undermedvetna fungerar är en viktig del i framtidens hållbara samhälle."

Mikael Boström

Entreprenör

”Jag fick med mig mycket mer än jag hade väntat mig. Den senaste månaden har jag hypnotiserat 50 personer i Georgien, Ukraina, Moldavien, Albanien och Kosovo. Otroligt spännande och givande!”

Åsa Teglund Jarskog

Internationell ledarskapscoach

Tack för en fantastisk kurs! Det var lärorikt och jag känner mig mer trygg med att använda hypnos som verktyg i framtiden. Erik är en inspirerande tränare som uppmuntrade oss till att ha roligt under utbildningen.

Louise Jonsson

Certifierad coach

" Hypnoskursen har gett mig bättre självförtroende. Jag vågar prova att hypnotisera och är inte rädd för att misslyckas. Det var väldigt hands on och bra tempo i kursen."


Nicklas Kristiansen

Eventarrangör

"Det känns som om man vunnit på lotto lite grann för man har fått med sig ny kunskap som ger jättemycket glädje. Nu vill man bara ut och hypnotisera sig själv och andra."


Stephanie Johnsson

Socialsekreterare

Om din lärare

Erik Olkiewicz gör saker med hypnos som få ens tror är möjliga. Han uppträder över hela Sverige med sin hypnosshow, är utbildad av de bästa hypnotisörerna i Storbritannien och USA och är certifierad NLP Master Practitioner.

Han har anlitats av företag som Nordea, ICA, Tre och 7-Eleven.

Det som gör Eriks hypnosshow så speciell är att han låter de roliga hypnosdemonstrationerna på scen illustrera något mycket större – hur vi kan använda våra tankar för att må bättre, skapa goda relationer och bli mer effektiva på jobbet.

Tre starka skäl till att gå hypnoskursen

Du lär dig hypnotisera

Om du är nyfiken på hypnos, så är det här en utbildning för dig. Hypnos är mental träning på dunderhonung.

Med hypnos kan du genom små förändringar skapa fantastiska resultat – hos dig själv och andra. Under kursen kommer du att se människor bli hypnotiserade live och få steg för steg-handledning så att du själv kan hypnotisera folk.

Din lärare är en god pedagog

Erik Olkiewicz har ett mål med kursen: Att du ska lära dig hypnos. Han vill att du självsäkert och med lätthet ska kunna använda dina nyvunna hypnoskunskaper.

Därför kommer han att använda olika interaktiva övningar och pedagogiska metoder för att du ska känna dig trygg med att använda hypnos, även utanför kurslokalen om du så önskar.

Du lär dig nya sätt att uppnå dina mål

Oavsett vem du är, vad du arbetar med och hur du planerar att använda dina nya kunskaper… du har mycket att vinna på att förstå hur hypnos fungerar.

Hypnos är i själva verket läran om sinnet. Genom att få en djupare insikt om hur du konstruerar dina tankar och vad du själv kan göra för att hjälpa dig själv och dina medmänniskor kommer du att få ett rikare liv.

Frågor och svar

Vilka borde gå hypnoskursen?

Alla kan ha användning av hypnos. Genom att lära sig att gå in i hypnos och förändra sitt mentala tillstånd kan man tänka i nya banor. Det är därför hypnos är ett så kraftfullt verktyg.

Om du är coach, kommer hypnoskursen bygga ut din verktygslåda så att du kan hjälpa dina klienter bättre. Om du arbetar med kommunikation, försäljning eller påverkan, kommer hypnosutbildningen lära dig hur du kan påverka andra, snabbt och effektivt.

Om du vill lära dig hur du kan styra din hjärna mot gladare, mer produktiva tankar, kommer du få användbara verktyg för att förbättra ditt eget mentala tillstånd. Om du helt enkelt bara är nyfiken på hypnos och vill lära dig mer om dess hemligheter, kommer hypnoskursen öppna en helt ny värld för dig.

Vad kommer du att lära dig på hypnoskursen?

Du kommer att upptäcka att det är lätt att lära sig hypnos. Efter helgkursen kommer du självsäkert kunna hypnotisera dig själv och andra, nästan var som helst och när som helst. Du kommer veta exakt vad du ska säga och vad du ska göra för att få det resultat du vill ha. Och du kommer att ha haft en rolig helg, ha fått nya vänner och fått testa hypnos under säkra, trygga former under överinseende av erfarna instruktörer. Glöm trötta utläggningar om hypnosens historia.

Det här är en praktisk, interaktiv workshop i hypnos. Erik Olkiewicz anser att människor lär sig bäst och minns mer om kursdeltagarna får prova på allt själva, guidade av mentorer. Erik kommer att ge dig tydliga, pedagogiska instruktioner så att du och dina kurskompisar kan öva hypnos på varandra. Diskussionen efter varje övning kommer att ge nya insikter och många aha-upplevelser.

Fakta om hypnoskursen

Pris: 9500 kronor (7600 kronor exklusive moms/person)
Tider: 09:00-17:00 (1 timmes lunch)
Plats: The Park Södra, Magnus Ladulåsgatan 3, Stockholm. Karta
Åldersgräns: 18 år

Om du har frågor kring kursen är du välkommen att maila mig på erik @ hypnosshow.se

ANMÄL DIG TILL HYPNOSKURSEN