Video: Hypnotiserad kvinna hittar inte sin sko - trots att den är i hennes hand

En kvinna letar efter sin sko utan att upptäcka att den är i hennes hand. Här förklarar hypnotisören Erik Olkiewicz detta magiska psykologiska fenomen.

Lova mig att du svarar mig helt ärligt nu.Har du letat efter dina nycklar - och sedan insett att du har haft dem i handen hela tiden?Har du undrat var du har din mobiltelefon - samtidigt som du haft den vid örat?Har du frågat dig var du har dina glasögon - och sedan kommit på att du hela tiden haft dem på huvudet?När sånt händer så känner vi oss inte som de smartaste personerna på planeten.Men detta beteende har en naturlig psykologisk förklaring. Vi som arbetar med hypnos antingen som underhållning eller terapi vet att det är en form av hallucination. Det finns två sorters hallucination:En positiv hallucination är att se något som inte finns där.En negativ hallucination är att inte se se något som faktiskt finns där. Ett exempel på det är den hypnotiserade kvinnan i videon här nedan. Jakten på skon kan börja...[embed]https://www.youtube.com/watch?v=aCmmehQBoV8[/embed]

Kurs i hypnos: Förbättra ditt liv på en helg

Oavsett om du vill få bättre självförtroende, fatta bättre beslut eller styra dina känslor, måste du tänka och bete dig annorlunda. Med rätt psykologi kan du stänga gapet mellan där du är i dag och där du skulle vilja vara. Boka din plats på kursen här.Jag heter Erik Olkiewicz och jag vill att du ska leva det liv du vill leva. Därför vill jag lära dig det mest kraftfulla psykologiska verktyg jag känner till - hypnos. Läs mer här.Du kommer upptäcka att det är lätt och tryggt att lära sig hypnos så att..* du kan öka ditt eget och andras självförtroende på bara några minuter* du kan hjälpa andra människor bli av med dåliga vanor och fatta bättre beslut* du kan hypnotisera dig själv till att må bra helt utan anledningKlicka här för att anmäla dig till hypnoskursen. OBS! Begränsat antal platser.

Tillbaka