Video: Här sätter hypnotisören cheferna i hypnos. Kolla, är din kollega med?

Hypnotisören Erik Olkiewicz underhöll på karriärnätverket 4Potentials event för seniora ledare och unga talanger - och han utmanade dem med hypnos. Var din närmaste chef med? Kolla in videon, och se om du kan hitta DIN chef bland gästerna.

Jag var inbjuden att uppträda för karriärnätverket 4potentials. Deras syfte är att maximera människors och organisationers potential. Nätverket har idag relationer med drygt 60 000 kandidater i Sverige – direkt eller indirekt. 5000 av dessa klassar de som supertalanger, de är 4Potentials medlemmar. Det gör 4Potentials till det ledande talangnätverket.Under middagen uppträdde jag på scenen för denna stora samling beslutsfattare. Men istället för en regelrätt hypnosshow som jag vanligtvis uppträder med på konferenser, företagsevent, kickoffer och julfester, hade jag 15 minuter på mig att ge gästerna - de flesta högt uppsatta chefer och unga stjärnskott - en snabb underhållande demonstration av hypnos och tankens makt och möjligheter.Här ser du videon. Och eftersom det är 200 beslutsfattare i rummet är det inte omöjligt att du får syn på någon chef i rummet...[embed]https://www.youtube.com/watch?v=VYRwUCLGKF0[/embed]

Hypnoskurs: Jag lär dig hypnotisera nästan vem som helst, var som helst

Vad som än pågår i ditt liv vill du inte missa en fantastisk upplevelse. Livet är för kort för det, så du behöver planera in häftiga upplevelser i din kalender.Min hypnoskurs är en fantastisk tvådagarsupplevelse som du bara måste se till att vara med på. Så boka din plats NU, eftersom antalet platser är begränsat.Tänk dig känslan av att kunna hypnotisera nästan vem som helst, var som helst. Jag är expert på hypnos. Jag lär dig coacha med hypnos så att..* du kan öka ditt eget och andras självförtroende på bara några minuter* du kan hjälpa andra människor bli av med dåliga vanor* du kan hypnotisera dig själv till att må bra helt utan anledningKlicka här för att läsa mer om hypnoskursen.

Prenumerera på nyhetsbrevet och få de bästa filmerna och tipsen direkt till din inkorg

Emailadress

Anmäl dig här och boka din plats NU.

Tillbaka