Tips på aktivitet till möhippa och svensexa i Stockholm - testa att bli hypnotiserad!

Planerar du en möhippa eller svensexa och vill ha tips på roliga aktiviteter i Stockholm? Boka den roligaste aktiviteten i Stockholm - bli hypnotiserad av en professionell hypnotisör.

Någon som du känner ska gifta sig och ni är ett gäng kompisar som planerar en möhippa eller svensexa i Stockholm. Just nu googlar ni runt internet i hopp att hitta en rolig, spännande, charmig, äventyrlig, annorlunda aktivitet som kan överraska bruden eller brudgummen.

Tips inför svensexan och möhippan i Stockholm

Den roligaste, bästa och mest ovanliga aktiviteten är att ta hela möhippegänget eller svensexegänget till Erik Olkiewicz. Han är hypnotisör i Stockholm och anlitas i vanliga fall av företag till kickoffer, konferenser, fester och andra företagsevent. Men han anlitas också till möhippor och svensexor.

Rolig aktivitet till möhippan och svensexan

Upplevelsen blir något utöver det vanliga. Eftersom Erik Olkiewicz vet hur man underhåller med hypnos kommer ni att skratta och ha roligt tillsammans - oavsett om du väljer att bara titta på när dina kompisar blir hypnotiserade eller om du själv blir hypnosshowens stjärna.

Idéer som gör möhippan och svensexan roligare

Det finns naturligtvis många andra aktiviteter som passar på denna dag, men att uppleva hypnos på nära håll kommer att förbluffa er alla, inte minst bruden eller brudgummen. Du kan vara lugn. Ni kommer att ha roligt tillsammans, men ingen kommer att göras till åtlöje. Det är clean underhållning.

Hypnotisören Erik Olkiewicz besvarar vanliga frågor om hypnosshowen på möhippan / svensexan

Hur många personer kan vi vara?

Ni får som minst vara 10 personer och som mest 20 personer. Ju fler personer som deltar, desto roligare blir det.

Kommer du bara att hypnotisera bruden eller brudgummen?

Nej, jag hypnotiserar alla de som vill samtidigt.

Måste man bli hypnotiserad om man inte vill?

Nej, ingen kommer att tvingas till att delta i hypnosen. Det är helt okej att bara titta på och delta på detta vis. Jag åtar mig inte uppdrag som enbart innebär att jag hypnotiserar bruden eller brudgummen.

Är det okej att hypnosen hålls hemlig för personen som ska gifta sig?

Ja. Däremot är det viktigt att alla i gruppen är medvetna om att en av dagens aktiviteter är att ni ska besöka en hypnotisör.  Jag hypnotiserar nämligen inte bara bruden eller brudgummen utan detta är en aktivitet för hela gänget, där flera ur möhippe- eller svensexegänget blir hypnotiserade samtidigt.

Var kommer du att utföra hypnosen?

Jag har två olika lokaler i centrala Stockholm som vi kan vara i så antingen är vi i lokalen på Karlbergsvägen i Vasastan eller i lokalen på Fleminggatan på Kungsholmen. Vi kan vara där utom extra kostnad. Om ni vill att jag åker någon annanstans inom eller utom Stockholm kostar det mer.

Hur mycket kostar hypnosen och hur länge håller du på?

Er investering är 6250 kronor inklusive moms på faktura. Hypnosen tar 1 - 1,5 timmar. Om ni är 10 personer kostar hypnosen 625 kronor per person. Är ni 20 personer kostar det 312 kronor per person. Detta pris gäller endast möhippor och svensexor i Stockholm, inte privata fester eller företagsevent.

Är det okej att ha druckit alkohol innan hypnosen?

Nej. Hypnos är en koncentrationssport och alkohol stör hypnosen.

Hur bokar man tid hos dig för att du ska hypnotisera på svensexan eller möhippan?

Skicka ett mail till erik @ hypnosshow.se. Ange datum för möhippan /svensexan och antal deltagare. Kom ihåg att bifoga ditt namn, telefonnummer och din mailadress.

Kan du lära mig att hypnotisera?

Ja, jag arrangerar hypnoskurser där du kan lära dig att hypnotisera. Du kan läsa mer om dem här.

Okej, vi har bokat in hypnosen som en aktivitet på möhippan/svensexan. Behöver du något mer från oss?

Ja, två saker: 1, jag vill ha era mailadresser. Efter hypnosshowen skickar jag en hypnosljudfil till samtliga deltagare. Hypnosljudfilen hjälper lyssnaren att nå sina mål, stressa av och njuta mer av livet. Det är min gåva till er. 2) Jag vill ha kvar er i mitt affärsnätverk. Därför vill jag lägga till er på LinkedIn. Knyt kontakt med mig redan nu - adda mig på LinkedIn här.

Hur ser det ut när du hypnotiserar?

Besök min YouTube-kanal för att se massvis med videor där jag hypnotiserar människor på scen eller i media.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=vC4DlyKMgv4[/embed]

Tillbaka