Testa att bli hypnotiserad på möhippan och svensexan i Stockholm

[no_button size="big_large" style="" text="BOKA" link="#boknings-formular" target="_self" color="" hover_color="" background_color="" hover_background_color="" border_color="" hover_border_color="" border_width="" font_size="35" font_style="normal" font_weight="900" margin="" padding="25px" border_radius="5" margin="25px 0px 25px 0px"]

Planerar du en möhippa eller svensexa? Ge bruden/brudgummen ett minne för livet och boka den roligaste aktiviteten i Stockholm. Bli hypnotiserade av en professionell hypnotisör!

Din utmaning: Du vill ge bruden eller brudgummen en oförglömlig möhippa eller svensexa. Du vill hitta en aktivitet som både överraskar och roar gänget. Du vill att ni ska ha roligt ihop och skratta tillsammans. Du vill att bruden/brudgummen ska tacka dig efteråt för en fantastisk dag.Din lösning: Låt gänget testa att bli hypnotiserade av en hypnotisör! Eftersom Erik Olkiewicz är ett proffs och vet hur man underhåller med hypnos kommer ni att ha roligt tillsammans - oavsett om du väljer att titta på eller om du själv blir hypnosshowens stjärna. Se dina kompisar bli hypnotiserade till att glömma bort sitt eget namn eller förvandlas till världsmästare i kurragömma. Den här aktiviteten blir garanterat den stora snackisen under resten av dagen och på bröllopet.Pris: 6250 kronor, inklusive moms. (Gäller en hypnossession på 1-1,5 timme i Erik Olkiewicz lokal i centrala Stockholm.)

Hypnotisören Erik Olkiewicz besvarar vanliga frågor om hypnosshowen på möhippan / svensexan (Klicka för att visa frågor och svar)

Hur många personer kan vi vara?

Ni får som minst vara 10 personer och som mest 30 personer. Ju fler personer som deltar, desto roligare blir det.

Kommer du bara att hypnotisera bruden eller brudgummen?

Nej, jag hypnotiserar alla de som vill samtidigt.

Måste man bli hypnotiserad om man inte vill?

Nej, ingen kommer att tvingas till att delta i hypnosen. Det är helt okej att bara titta på och delta på detta vis. Jag åtar mig inte uppdrag som enbart innebär att jag hypnotiserar bruden eller brudgummen. Du kan vara lugn. Ingen kommer att göras till åtlöje. Det är säker och clean underhållning och Erik Olkiewicz är ett proffs som anlitats av företag som Tele2, H&M, 7-Eleven och Nordea.

Är det okej att hypnosen hålls hemlig för personen som ska gifta sig?

Ja. Däremot är det viktigt att alla i gruppen är medvetna om att en av dagens aktiviteter är att ni ska besöka en hypnotisör. Jag hypnotiserar nämligen inte bara bruden eller brudgummen utan detta är en aktivitet för hela gänget, där flera ur möhippe- eller svensexegänget blir hypnotiserade samtidigt.

Var kommer du att utföra hypnosen?

Jag har en lokal i centrala Stockholm som vi kan vara i utan extra kostnad. Om ni vill att jag åker någon annanstans inom eller utom Stockholm kostar det mer. Begär offert.

Hur mycket kostar hypnosen och hur länge håller du på?

Er investering är 6250 kronor inklusive moms på faktura. Hypnosen tar 1 - 1,5 timmar. Om ni är 10 personer kostar hypnosen 625 kronor per person. Är ni 20 personer kostar det 312 kronor per person. Detta pris gäller endast möhippor och svensexor i Stockholm, inte privata fester eller företagsevent.

Är det okej att ha druckit alkohol innan hypnosen?

Nej. Hypnos är en koncentrationssport och alkohol stör hypnosen.

Kan du lära mig att hypnotisera?

Ja, jag arrangerar hypnoskurser där du kan lära dig att hypnotisera. Du kan läsa mer om dem här.

Okej, vi har bokat in hypnosen som en aktivitet på möhippan/svensexan. Behöver du något mer från oss?

Ja, två saker: 1, jag vill ha era mailadresser. Efter hypnosshowen skickar jag en hypnosljudfil till samtliga deltagare. Hypnosljudfilen hjälper lyssnaren att nå sina mål, stressa av och njuta mer av livet. Det är min gåva till er. 2) Jag vill ha kvar er i mitt affärsnätverk. Därför vill jag lägga till er på LinkedIn. Knyt kontakt med mig redan nu - adda mig på LinkedIn här.

Hur ser det ut när du hypnotiserar?

Besök min YouTube-kanal för att se massvis med videor där jag hypnotiserar människor på scen eller i media.

Ge bruden eller brudgummen ett minne för livet - boka tid hos hypnotisören här

[contact-form-7 id="1998" title="Kurser_copy"]https://www.youtube.com/watch?v=vC4DlyKMgv4

Tillbaka