Planerar du en kickoff? Se min hypnosshow gratis i Stockholm - perfekt för företagsevent

Planerar du en kick-off och försöker komma på en rolig aktivitet eller underhållning? Se min hypnosshow gratis i Stockholm onsdagen den 21 juni, för att se om det passar ert företagsevent. Skynda, först till kvarn gäller.

Du som läser det här arbetar antingen med event som eventarrangör eller så har du fått ansvaret på jobbet att hitta en rolig underhållare eller föreläsare till kickoffen, festen eller konferensen.Nu ger jag dig chansen att se min hypnosshow klockan 15:30 onsdagen den 21 juni. Jag uppträder på ett företag som håller till i DN-skrapan i Stockholm och arrangören är vänlig nog att låta mig bjuda in några gäster. Du går naturligtvis gratis på hypnosshowen.Om du passar in på beskrivningen ovan och vill se om en hypnosshow är något för er, skynda att skicka ett mail till erik @ hypnosshow.se med dina kontaktuppgifter. Först till kvarn gäller.[embed]https://www.youtube.com/watch?v=-cLqb6WfMpk[/embed]

Tillbaka