Maxa din business 2019 – hypnosshow på Office Managements kickoff

Det blev ett företagsevent utöver det vanliga. I februari bjöd Office Management in sina 400 medarbetare på en kickoff på Nalen i Stockholm. Businesshypnotisören Erik Olkiewicz underhöll med sin hypnosshow och demonstrerade all den makt och de möjligheter som finns i att ha rätt mindset. Här ser du filmen från hypnosshowen på eventet.  

Bli ditt bästa jag! Kurs i hypnos

Det här är en kurs för dig som är intresserad av personlig utveckling och vill ta din hälsa, ekonomi och dina relationer till nästa nivå.

Under en lördag och söndag i Stockholm kommer du lära dig hypnos och personligt ledarskap. När du lär dig hypnotisera dig själv, kan du stänga gapet mellan där du är i dag och där du skulle vilja vara. Och när du lär dig hypnotisera andra, kan du hjälpa dina nära och kära.

Hypnos är ett säkert, vetenskapligt beprövat alternativ för dig som vill gå ner i vikt, öka självkänslan, sova bättre, sluta röka, hantera stress och ångest, bli kvitt fobier och mycket mer.

Om du vill prestera bättre, eller kämpar med att bli av med vissa vanor och negativa tankar, lär du dig under denna helgkurs slappna av och programmera om din kropp och ditt sinne.

Anmäl dig till kursen här: http://www.hypnosshow.se/hypnoskurser/

Tillbaka