Är du redo att sälja mer?

Är du redo att sälja mer? Bli en mer framgångsrik säljare på hypnotisörernas säljworkshop

Avlägsna de undermedvetna blockeringar som hindrar dig från att sälja och släpp taget om rädslan som håller dig tillbaka. Lär dig de senaste psykologiska teknikerna från två erfarna mästare inom personlig utveckling, hypnoterapeuten och Mind Hackern Karin Tydén och hypnotisören Erik Olkiewicz.

Om du någon gång undrat varför vissa personer har lätt för att sälja medan andra kämpar, så är det inte för att de är mer intelligenta eller mer lyckosamma – det är helt enkelt för att de tänker och agerar annorlunda.(tog bort arbetar hårdare, eftersom det är ofta hårt arbete som lett dem dit :)

På denna banbrytande säljworkshop kommer Karin Tydén och Erik Olkiewicz inte bara att arbeta med dig – de kommer att tala direkt med ditt undermedvetna sinne, den delen av dig som kontrollerar 95% av ditt beteende. Och för att skapa en riktigt förändring, behöver ditt undermedvetna vara med på tåget.

Hypnos är en kraftfull metod för att fokusera, befria dig från begränsningar, styra ditt sinne och hjälpa dig nå din potential. I kliniska studier har hypnos bevisats hjälpa människor med deras prestationer. Hypnos är med andra ord inte vad du tror det är, det är bra mycket bättre, framför allt om du vill bli mer framgångsrik som säljare.

Lär dig av två mästare inom hypnos, mental träning och Mind Hacking.Karin Tydén, hypnosterapeut och Mind HackerExpert på att skapa snabba förändringar, ofta med bara några få sessioner. Hon är en av Europas bästa inom Rapid Transformational Coaching och arbetar idag med klienter över hela världen. Kan snabbt ändra mentala strukturer, så att du kopplar på de rätta drivkrafterna. Har tidigare varit verksam som TV-producent, marknadschef, varumärkeshef, success manager och PR-konsult.

Hypnotisören Erik Olkiewicz är utbildad i Sverige, Storbritannien och USA och är mest omtalad för sin hypnosshow där han demonstrerar tankens makt och möjligheter inför publik. Har bland annat anlitats av Tele2, ICA och Nordea. Är entreprenör och var tidigare verksam som journalist med uppdrag för Aftonbladet, TV4 och Dagens Industri.Personligt meddelande från hypnotisörerna:Som säljare har du troligtvis upplevt tillfällen då allt gått perfekt. Du sa precis rätt saker till kunden och du visste exakt när du skulle be om ordern. I slutänden köpte kunden din tjänst eller produkt och alla var nöjda.Men andra säljsituationer har varit svårare. Efter att ha misslyckats förmedla värdet av din tjänst eller produkt till kunden, kanske du har börjat tvivla på din förmåga. Du känner prestationsångest och är kanske rädd för att presentera inför kund, ringa kalla samtal eller be om ordern fastän det är läge. Så behöver det inte vara.

På workshopen kommer vi lära dig kraftfulla psykologiska tekniker så att du regelbundet kan fylla på ditt sinne med positiva tankar och känslor. Vi kommer att hjälpa dig programmera om ditt sinne för framgång så att du kommunicerar självsäkert, talar med övertygelse och säljer med en känsla av flow. Vi anser att de bästa säljarna hypnotiserar sig själva till framgång. Med hjälp av sin fantasi repeterar de sina prestationer mentalt innan de utför dem i verkligheten.Det fungerar. Samma delar av hjärnan som är aktiverade när du föreställer dig att du gör någonting är aktiverade när du faktiskt utför det.

Din fantasi är en verklighetssimulator och vi vill ge dig mer kontroll över dina mentala förmågor så att du går till jobbet med en bra känsla i magen.Inte nog med att vi har bred erfarenhet av försäljning, vi arbetar även med sälj varje dag. Vi hypnotisörer säljer in nya tankar och idéer hos klienten, uppmanar dem att ta risker, hjälper dem att släppa icke-produktiva beteendemönster och köpa mer produktiva vanor. Sälj- och terapiyrket har mer gemensamt. För att nå framgång i båda dessa yrken är god kommunikationsförmåga och aktivt lyssnade av största vikt.

Tillbaka