Hypnotisören: Öka din medkänsla med denna enkla självhypnos-övning

Ökad medkänsla ger inre lugn. Här lär hypnotisören, föreläsaren och motivationsexperten Erik Olkiewicz ut en enkel självhypnos-metod som ger dig ett leende på läpparna och en bra känsla i magen.

Om det är något som förenar oss människor är att vi vill vara lyckliga och undvika lidande. Kärlek och medkänsla ökar vår lycka och vår känsla av frid. Med ett större lugn och mindre ohälsosam stress kommer också en mängd hälsofördelar.En inte helt ovanlig källa till ohälsosam stress är att vi uppfattar världen, och i synnerhet andra människor, som farliga. Vi tror att de är ute efter att skada oss. Ökad medkänsla är en lösning på denna villfarelse. Men hur ökar man då sin egen medkänsla, och därigenom sin egen och andras lycka?

Enkla självhypnos-övningen du kan göra var som helst

Det är här tanken på en röd knapp kommer in.En klok man sa en gång till mig: Föreställ dig... att alla människor bär en röd knapp. De vill att du ska trycka på den här röda knappen - för på den står det: "FÅ MIG ATT KÄNNA MIG SPECIELL". Självhypnos-övning: Om du är villig att testa något nytt, kan du få ett uppdrag av mig. Nästa gång du är bland människor, eller kanske till och med bara talar med dem över telefon eller internet, - eller bara tänker på dem - föreställ dig att de bär en röd knapp med den texten. Upptäck vad som händer i ditt sinne och din kropp.Börjar du då automatiskt hitta sätt som gör att de känner sig mer speciella och utvalda? Känner du större omsorg om dem? Blir du även mer vänligt inställd till andra? Ler du mer? Skrattar du oftare?Lämna en kommentar här nedan så att jag får höra hur det gick. Spara också bilden här nedan på din telefon eller som skärmsläckare, så att du blir påmind om att se på andra med mer kärleksfulla ögon.

[caption id="attachment_1801" align="alignleft" width="617"]

Hypnos utbildning

Kurs i hypnos i Stockholm[/caption]

Hypnoskurs: Jag lär dig hypnotisera nästan vem som helst, var som helst

Vad som än pågår i ditt liv vill du inte missa en fantastisk upplevelse. Livet är för kort för det, så du behöver planera in häftiga upplevelser i din kalender.Min hypnoskurs är en fantastisk tvådagarsupplevelse som du bara måste se till att vara med på. Så boka din plats NU, eftersom antalet platser är begränsat.Tänk dig känslan av att kunna hypnotisera nästan vem som helst, var som helst. Jag är expert på hypnos. Jag lär dig coacha med hypnos så att..* du kan öka ditt eget och andras självförtroende på bara några minuter* du kan hjälpa andra människor bli av med dåliga vanor* du kan hypnotisera dig själv till att må bra helt utan anledning

Prenumerera på nyhetsbrevet och få de bästa filmerna och tipsen direkt till din inkorg

Emailadress

Anmäl dig här och boka din plats NU.

Tillbaka