Hypnotisören avslöjar: Så hypnotiserar du någon till att glömma sitt eget namn

Hur hypnotiserar du någon till att glömma siffran 7 eller till och med sitt eget namn? Här avslöjar hypnotisören Erik Olkiewicz de magiska orden som skapar tillfällig minnesförlust.

När jag uppträder på kickoffer, konferenser och fester med min hypnosshow får jag deltagare att glömma sitt eget namn eller en siffra. I videon här nedan visar jag när jag hypnotiserar en tjej i hypnosshowen till att tro att hon har 11 fingrar.Nyligen var det en av eleverna på min grundkurs i hypnos som frågade mig vilka ord jag använder för att skapa detta hypnotiska fenomen. Jag har aldrig tidigare lärt ut vad jag säger för att få någon att glömma en siffra eller ett namn men ska göra det nu.Innan jag lär ut de magiska orden anser jag att du bör ha lärt dig hypnotisera människor på en hypnoskurs så att du kan hantera olika sorters situationer som kan uppkomma när du arbetar med människor i hypnos.Med det sagt, för att skapa minnesförlust med hypnos krävs ett visst hypnosdjup, men när du nått det säger du dessa ord till den hypnotiserade personen:"Personen som jag rör just nu, när jag har räknat till tre kommer du att upptäcka detta. Det finns inget du kan säga, göra eller tänka för att säga siffran 7/ditt namn/din hemadress. Om du försöker tala kommer dina stämband att låsa sig och stängas av. Om du försöker tänka det kommer du bli tom i skallen. Det finns inget du kan säga, göra eller tänka för att säga siffran sju/ditt namn/din hemadress. Nicka om du förstår. (Invänta svar) 1, 2 ögonen öppna och 3."Titta på videon här nedan för att se hur jag mjölkar den hypnotiserade deltagarens tillfälliga minnesförlust för att få fram den komiska effekten så att publiken skrattar.[embed]https://www.youtube.com/watch?v=-cLqb6WfMpk&t=2s[/embed]

[caption id="attachment_1801" align="alignleft" width="617"]

Hypnos utbildning

Kurs i hypnos i Stockholm[/caption]

Hypnoskurs: Jag lär dig hypnotisera nästan vem som helst, var som helst

Vad som än pågår i ditt liv vill du inte missa en fantastisk upplevelse. Livet är för kort för det, så du behöver planera in häftiga upplevelser i din kalender.Min hypnoskurs är en fantastisk tvådagarsupplevelse som du bara måste se till att vara med på. Så boka din plats NU, eftersom antalet platser är begränsat.Tänk dig känslan av att kunna hypnotisera nästan vem som helst, var som helst. Jag är expert på hypnos. Jag lär dig coacha med hypnos så att..* du kan öka ditt eget och andras självförtroende på bara några minuter* du kan hjälpa andra människor bli av med dåliga vanor* du kan hypnotisera dig själv till att må bra helt utan anledning Anmäl dig här och boka din plats NU.

Tillbaka