Hypnosshowen kommer till din stad – fribiljett värd 995 kronor kan bli din

I höst underhåller jag med min hypnosshow när Sveriges största företagarturné (Mitt Företag-turnén) turnerar genom landet. Jag har fem biljettpaket till varje evenemang som jag vill bjuda mina följare på (obs, bara för företagare). På scen får du också träffa rikedomscoachen Charlie Söderberg och livsstilsgurun Gustaf Oscarson med flera.

Vi landar i följande städer: Falun (27/9), Malmö (17/10), Hässleholm (18/10), Uppsala (25/10), Karlstad (13/11), Linköping (14/11), Stockholm Nord (15/11) och Stockholm City (27/11).Jag räknar med att det blir huggsexa om biljettpaketen eftersom dessa evenemang nästan alltid är fullbokade, så först till kvarn. Vill du passa på, gå in på mittforetag.com/evenemang och välj din stad. Ange MF201819EO som specialkod när du bokar, så blir du bjuden på businesspaketet (ord 995 kr ex moms, först till kvarn). Endast för företagare.

Kurs i hypnos: Förbättra ditt liv på en helg

Oavsett om du vill få bättre självförtroende, fatta bättre beslut eller styra dina känslor, måste du tänka och bete dig annorlunda. Med rätt psykologi kan du stänga gapet mellan där du är i dag och där du skulle vilja vara. Boka din plats på kursen här.Jag heter Erik Olkiewicz och jag vill att du ska leva det liv du vill leva. Därför vill jag lära dig det mest kraftfulla psykologiska verktyg jag känner till - hypnos. Läs mer här.Du kommer upptäcka att det är lätt och tryggt att lära sig hypnos så att..* du kan öka ditt eget och andras självförtroende på bara några minuter* du kan hjälpa andra människor bli av med dåliga vanor och fatta bättre beslut* du kan hypnotisera dig själv till att må bra helt utan anledningKlicka här för att anmäla dig till hypnoskursen. OBS! Begränsat antal platser.

Tillbaka