Bli lugnare, gladare och lyckligare - utan att lämna hängmattan! Hämta gratis hypnosljudfil här värd 149 kronor

Om du vill lära dig att släppa stress och oro och bli gladare och mer motiverad att göra det du vill, låt mig hjälpa dig. Jag heter Erik Olkiewicz, är hypnotisör och har skapat den här hypnosljudfilen speciellt för dig.

Hypnos är inte vad du tror att det är, det är bra mycket bättre. Min hypnosljudfil fyller ditt sinne med positiva tankar och känslor. Varje gång du lyssnar, kommer du att förstärka din positiva optimism och programmera ditt sinne för framgång. Du kan vara lugn. Hypnos är en effektiv, vetenskapligt beprövad metod, som ger snabba och varaktiga resultat.Jag, Erik Olkiewicz, är hypnotisör och motivationsexpert och har anlitats av företag som Tele2, ICA, Ericsson och H&M. Jag har även kurser i hypnos.

Skriv din mailadress här så skickar jag hypnosljudfilen till dig gratis (kolla din inkorg)

Hypnos utbildning

Hypnoskurs: Jag lär dig hypnotisera nästan vem som helst, var som helst

Vad som än pågår i ditt liv vill du inte missa en fantastisk upplevelse. Livet är för kort för det, så du behöver planera in häftiga upplevelser i din kalender.Min hypnoskurs är en fantastisk tvådagarsupplevelse som du bara måste se till att vara med på. Så boka din plats NU.Tänk dig känslan av att kunna hypnotisera nästan vem som helst, var som helst. Jag är expert på hypnos. Jag lär dig coacha med hypnos så att..* du kan öka ditt eget och andras självförtroende på bara några minuter* du kan hjälpa andra människor bli av med dåliga vanor* du kan hypnotisera dig själv till att må bra helt utan anledning Anmäl dig här och boka din plats NU.

Tillbaka