Video: Kommer YouTubern Therése Lindgren få bättre självkänsla? Testar hypnos för första gången!

jan 09 2017

Video: Kommer YouTubern Therése Lindgren få bättre självkänsla? Testar hypnos för första gången!

Se när Sveriges största kvinnliga YouTuber, Therése Lindgren, testar hypnosterapi. Mötet med min lärare, Sveriges bästa hypnoscoach, Ulrika Dahlin blev omskakande…

”Att må dåligt psykiskt är inget att skämmas över”, säger Therése Lindgren, Sveriges största kvinnliga youtuber. Hon blev Årets Youtuber både 2016 och 2015 och hennes hyllade videor består av allt från glada skönhetstips till tårfylld ensamhet.

När det var dags för Therése Lindgren att genomföra sitt stora projekt under 2017 – att beta av äventyr och utmaningar på hennes bucket list – ville hon testa hypnos. Jag är expert på hypnos som underhållning och uppträder med hypnosshower på kickoffer, konferenser och företagsfester. Men eftersom Therése Lindgren ville prova hypnos som terapi och coaching rekommenderade jag henne att kontakta min lärare Ulrika Dahlin som är bäst när det gäller hypnoscoaching och hypnosterapi.

Så här skrev Therése Lindgren efter sin session med Ulrika Dahlin och sitt första möte med hypnos:

”Så jäkla coolt att jag nu testat HYPNOS! Jag vill dock gärna förtydliga att jag alltså blev hypnotiserad i 2 timmar men bara visade fyra minuter här i videon (ifall hypnosen verkar osammanhängande eller så menar jag) och att det alltså, som Ulrika säger, finns olika typer av hypnos. Jag var inte intresserad av att testa sådan ”humor-hypnos”, utan jag ville få Ulrikas hjälp att jobba med min självkänsla och tilltro till mig själv.
Vet ni vad mer då? Ulrika har gjort det möjligt bara för er att få prova på en liknande hypnos som den jag upplevde. Hon har spelat in en ljudfil bara åt er! Världen gulligaste! Du hittar den och kan avnjuta hypnosen HÄR: http://livingcoaching.com/therese.html

Än en gång, tack fina Ulrika för att du tog emot mig, det var riktigt häftigt att få prova hypnos, och det var verkligen något helt annat än jag väntat mig. Jag hade aldrig kunnat ana att jag skulle börja gråta, skratta och känna alla känslor däremelllan. Jag rekommenderar verkligen alla att prova hypnosis!

Vill du kontakta Ulrika gör du det på hennes hemsida: http://livingcoaching.com

 

En punkt klar! Här är hela Therése Lindgrens bucket list för 2017 för dig som är intresserad:

[ ] Besöka en spådam
[ ] Skriva en till bok
[ ] Flyga privatplan
[ ] Flyga utomlands
[ ] Besöka is-hotellet i Jukkasjärvi
[ ] Vandra i fjällen
[ ] Glampa
[ ] Ställa upp i livesänd radio
[ ] Slå ett guiness-rekord
[ ] Springa ett color run-lopp
[ ] Flyga luftballong
[ ] Cykelsemester på Gotland
[ ] Ha en meet & greet
[ ] Lära mig lösa en Rubiks kub
[ ] Flyga helikopter
[ ] Färga håret någon ”konstig” färg (ej naturlig)
[ ] Hyra ateljé och mååååla
[ ] Flytta ihop med Anders
[ ] Tatuera ögonbrynen
[ ] Volontärarbeta en vecka
[ ] Göra 12 st collabs med ”små” youtubers (färre än 5 000 prenumeranter)
[ ] Prova att dreja
[ ] Bo en natt i kolarkoja
[ ] Se norrsken
[ ] Prova Pole dance
[ ] Avfyra ett vapen
[ ] Vaska guld
[ ] Gå på opera
[ ] Läsa/lyssna på 52 böcker
[ x ] Testa hypnos
[ ] Starta en podcast
[ ] Lära mig en låt på guitarr
[ ] Äta på restaurang med michelin-stjärna
[ ] Dricka champagne i Champagne
[ ] Semestra på Öland
[ ] Få en krönika publicerad
[ ] Förändra någons liv
[ ] Skänka julklappar till 100 barn
[ ] Åka på kryssning
[ ] Äta raw food i 30 dagar
[ ] Leva en vecka utan internet
[ ] Pryda Veckorevyns omslag
[ ] Rädda ett djur
[ ] Dubba en liten roll i en tecknad film
[ ] [HEMLIG]
[ ] [HEMLIG]
[ ] [HEMLIG]

♡ Hitta Therése Lindgren på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren
http://twitter.com/thereselindgren

 

 

Prenumerera på nyhetsbrevet och få de bästa filmerna och tipsen direkt till din inkorgdata-servicelink=”CDEQ6TgYACITCJOluPuHtdECFR11HQodA4cBvCj4HQ”>http://thereselindgren.se

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment

Boka

Snacka med mig nu