Tävling: Vinn biljetter till hypnosshowen på Umeå humorfestival den 21 april

underhållning hypnos, stockholm nöje
feb 10 2017

Tävling: Vinn biljetter till hypnosshowen på Umeå humorfestival den 21 april

Så kan du vinna biljetter för dig och en vän till Erik Olkiewicz hypnosshow på Umeå humorfestival. 20 biljetter tävlas ut (sammanlagt värde 3 900 kronor)!

Om du vill skratta och ha roligt, ska du se till att vara i Umeå den 20-22 april. Då går Umeå Humorfestival av stapeln för tredje året i rad. I år bjuder festivalen på stand up comedy på svenska och engelska, shower, improvisationsteater, live-podcast, lokala talanger och stora stjärnor. Här är några av de namn som har släppts:

  • Henrik Hjelt, komiker känd från TV-programmen Parlamentet, Playa del Sol och Gustafsson 3 trappor.
  • Tobias Persson, vinnare av priset Årets manliga stå upp-komiker, har bland annat skrivit manus till Robert Gustafsson och nyligen  avslutat sin stand up-turné ”Du måste skämta”.
  • Messiah Hallberg, prisbelönt komiker, känd från tv-serierna ”Messiah – Frälsaren” och ”Messiah – för Sverige i tiden” på SVT. Spelar en av huvudrollerna i TV4:s nya stora humorserie ”Finaste familjen”.

Om Erik Olkiewicz hyllade hypnosshow

En hypnosshow är en oförglömlig upplevelse fylld av skratt och glädje där du och dina vänner kan se showen – eller bli showens stjärnor. I sin hypnosshow bjuder hypnotisören Erik Olkiewicz upp vanliga människor på scen. Inom loppet av några minuter ger de efter för hans röst och hypnotiseras till att säga och göra nästan vad som helst. Se deltagarna hypnotiseras till att glömma sitt eget namn, tro att de är världsmästare i kurragömma och får för sig att bänkgrannen luktar illa.

Tävlingsregler: Två gratisbiljetter till hypnosshowen på Umeå humorfestival kan bli dina!

För att ha chansen att vinna biljetter så gör du följande:

  1. Gå in på Facebook, skriv meningen – Wow, vad häftigt att se en hypnosshow! Här kan man vinna biljetter – och dela denna länk https://hypnosshow.se/biljetter-hypnosshow-pa-umea-humorfestival-21-april/ .
  2. Ta en skärmdump och maila till erik@hypnosshow.se. Skriv ditt namn och ditt telefonnummer.
  3. Var ärlig. Dela länken offentligt på din personliga Facebooksida, inte på en Facebooksida för tävlingar där du har typ 3 vänner.
  4. Håll tummarna. Chansen är stor att du vinner biljetterna eftersom vi tävlar ut 20 biljetter – kanske fler! Tävlingen pågår till den 16 april 2017.
  5. För andra bra tävlingar där du kan få saker gratis och vinna priser, besök http://www.bastgratis.se/

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment

Boka

Snacka med mig nu