Tävla med JLC: Lär dig hypnotisera på en hypnoskurs!

jun 08 2017

Tävla med JLC: Lär dig hypnotisera på en hypnoskurs!

Vinn tävlingen och du får gå en hypnoskurs i Stockholm gratis. Hypnotisören Erik Olkiewicz ger tre av JLC:s följare chansen att lära sig hypnotisera (vinstvärde 4995 kronor/plats). Skynda för tävlingen avslutas den 16 juni.

Hur skulle det kännas att lära dig hypnotisera, av ett proffs dessutom? Erik Olkiewicz är underhållare, föreläsare och expert på hypnos. När eventarrangörer, företag, myndigheter och organisationer söker underhållning till en kickoff, konferens, fest eller ett företagsevent väljer många av dem att boka Eriks hypnosshow.

Nu kan du få Erik Olkiewicz som din personliga lärare. Tre lyckliga vinnare får ta plats gratis på Erik Olkiewicz populära hypnosutbildning i Stockholm, och då kommer han lära ut flera av sina bästa hypnosknep till dig!

Här nedan kan du se videon där han hypnotiserar JLC.  YouTube-gänget JLC vann nyligen två priser på Guldtuben, bland annat Årets Stjärnskott. Killarna i JLC, Carl Déman,  Lucas Simonsson, Jonas Fagerström, och Erik Olkiewicz träffades på nationaldagen i Göteborg. De sågs hemma hos Jonas Fagerström och hans flickvän Malin.

Killarna i JLC var skeptiska till hypnos och tveksamma till om det skulle fungera, men eftersom hypnos är så kraftfullt så blev resultatet fantastiskt. Framför allt gick Calle i JLC riktigt djupt in i hypnos, och gjorde en massa roliga och häpnadsväckande saker. Du ser allt som hände och hur de andra i JLC reagerade i videon här nedan.

Lär dig hypnotisera på Erik Olkiewicz hypnoskurs i Stockholm

Om du vinner tävlingen… här är vad du kommer att lära dig under hypnosutbildningen:

– Rätt mindset för att kunna hypnotisera nästan vem som helst, när som helst.

– Exakt vilka ord du ska använda för att sätta en person i hypnos.

– Hur du ska titta på en person som du vill hypnotisera.

– Hur du ökar en människas självförtroende på bara några minuter med hjälp av hypnos.

– Vad hypnos är – och vad hypnos absolut inte är.

– Den bästa strategin så att du kan hjälpa en person bort från ett dåligt beteende och hjälpa personen till ett bättre beteende.

– Hur du hittar personer att hypnotisera så att människor gärna ställer upp på dina hypnosexperiment.

– Varför du aldrig ska vara rädd för att ”misslyckas” när du testar att hypnotisera någon.

– Hur du kan få dig själv och andra att må bra – helt utan anledning.

– Hemligheterna och allt du behöver veta om självhypnos (ja, du kommer att lära dig hypnotisera dig själv).

… och det viktigaste av allt – du får självförtroende att hypnotisera. En del hypnoslärare lär ut hypnostekniker, men glömmer att ingjuta de nybakade hypnotisörerna mod. Det är för att många av dessa hypnoslärare själva är rädda för att misslyckas med hypnosen.

På hypnoskursen i Stockholm får du lära dig kraftfulla tekniker och få ett mindset så att du vågar hypnotisera nästan vem som helst, när som helst, och lyckas coacha med hypnos.

Varför är hypnoskursen så populär?

Du upplever hypnos på ett lättsamt och fartfyllt sätt och du gör massvis med interaktiva praktiska övningar. Och du lär dig hypnos av en expert. En speciell kemi uppstår när din lärare Erik Olkiewicz undervisar eftersom han älskar att lära ut hypnos och att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Vilka borde gå hypnoskursen?

Alla kan ha användning av hypnos. Genom att lära sig att gå in i hypnos och förändra sitt mentala tillstånd kan man tänka i nya banor. Det är därför hypnos är ett så kraftfullt verktyg. Om du är coach, kommer hypnoskursen bygga ut din verktygslåda så att du kan hjälpa dina klienter bättre. Om du arbetar med kommunikation, försäljning eller påverkan, kommer hypnosutbildningen lära dig hur du kan påverka andra, snabbt och effektivt. Om du vill lära dig hur du kan styra din hjärna mot gladare, mer produktiva tankar, kommer du få användbara verktyg för att förbättra ditt eget mentala tillstånd. Du lär dig alltså självhypnos. Om du helt enkelt bara är nyfiken på hypnos och vill lära dig mer om dess hemligheter, kommer hypnoskursen öppna en helt ny värld för dig. Du behöver dock vara 18 år eller äldre för att gå hypnoskursen.

Tävling: Så gör du för att vinna en plats på kursen i hypnos i Stockholm

Skicka ett mail till hypnosshow@gmail.com med ditt namn, din mailadress, ditt telefonnummer och din ålder (du måste vara 18 år eller äldre). Tävlingen avgörs den 16 juni 2017.

P.S. Så här kan du förbättra dina chanser till att vinna tävlingen! Lägg ut den här webbadressen https://hypnosshow.se på din Facebooksida eller blogg och maila en skärmdump tillsammans med dina kontaktuppgifter till mailadressen ovan, alltså hypnosshow@gmail.com.

Tävlingsregler: För att delta i tävlingen måste du vara 18 år. 3 vinnare kommer att utses. Vinstvärde 4995 kr (ink moms)/plats. Vinnarna kontaktas efter avslutad tävling via e-post/telefon. Får Erik Olkiewicz inte tag i vinnaren inom 24 timmar efter avslutad tävling går vinsten vidare till nästa vinnare. Beslutet kan ej överklagas. Priset är personligt och kan inte bytas mot kontanter eller andra vinster. Om priset av någon anledning inte kan utnyttjas, tillfaller det Erik Olkiewicz. Ersättning för ej utnyttjad vinst utgår ej. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren står själv för eventuella kringkostnader, till exempel resa och logi.

Prenumerera på nyhetsbrevet och få de bästa filmerna och tipsen direkt till din inkorg2 Comments
Share Post
2 Comments
 • Åsa Carlsson
  Svara

  Hej!
  Jag hade tyckt det varit kul att lära sig lite hypnos, hoppas innerligt på tur i dragningen 🙂

  Mvh Åsa Carlsson

  juni 11, 2017 at 16:02
 • Caroline Mannberg
  Svara

  Skulle vara riktigt intressant att lära sig hypnos och dess tekniker man kan använda sig av..
  Hoppas att turen är på min sida 🙂
  / Caroline

  juni 16, 2017 at 20:51

Post a Comment

Boka

Snacka med mig nu