Spanarfrukosten: Glöm TED Talks Sverige! Här är experternas grymma trendspaningar

okt 19 2016

Spanarfrukosten: Glöm TED Talks Sverige! Här är experternas grymma trendspaningar

Vänder du dig till Google Trends för att få koll på trender 2016? Dessa sju smarta människor har gjort jobbet åt dig. De har dammsugit världen efter de mest spännande tendenserna.

Åsa Ragnarsson (vd för pr- och idébyrån Far from standard) och jag, Erik Olkiewicz (hypnotisör och inspirationsföreläsare) bjuder regelbundet in en handfull spännande människor till något vi döpt till Spanarfrukost.

Spanarfrukosten är inte bara ett toppentillfälle till att nätverka utan även en chans till att få inspiration så att man startar dagen med en sjuhelvetes energi. Det är ett enkelt upplägg: Vi bjuder på en frukostmacka och varje deltagare tar med sig en trendspaning som han eller hon delar med gruppen. Det är lite som ett Ted talks på anabola.

Hetaste trenderna 2016 – superkoll i raketfart.

Effekten är otrolig! Våra deltagare lämnar Spanarfrukosten motiverade och skrattar gott efter att ha knutit nya affärskontakter.

Denna morgon berättade deltagarna om spännande tendenser som gör att man bättre förstår vart Sverige och världen är på väg.

Managementkonsulten som arbetat med några av Sveriges största varumärken talade om en trend han sett – hur många tycker att kreativitet är det finaste som finns i yrkeslivet.

Mannen som är vd för ett elskåpsföretag som startade i Gnosjö men migrerat till Stockholm talade om hur el blir en bytesvara i framtiden – när elbilarna slår igenom på bred front.

Konsulten som är proffs på nätverkssäkerhet talade om hur it-säkerheten kommer att bli en rejäl global utmaning när Internet of things utmanas på riktigt av ransom ware – utpressning i it-världen.

Frilansfotografen som nyligen återvände efter en resa i Nordkorea väckte en intressant fråga om nordkoreanerna: Hur funkar ett folk som lever sina liv i en bubbla?

PR-vd:n som arbetar med arkitekter och byggbranschen har upptäckt att broar is the new shit med glasbroar, djurbroar och broar som också är parker.

Entreprenören vars mission är att sprida glädje gav nya tankar om hur man tar sig ur ekorrhjulet.

Här är de smarta människorna som bjöd på sig själva och tog av sin tid för att medverka på Spanarfrukosten:

Joakim Bengtsson, entusiastisk vd på det supercoola elskåpsföretaget E3Control hemsida

Jezzica Sunmo, bästa frilansfotografen i Stockholm specialiserad på porträtt och reportage hemsida

Calle Görman, intelligent managementkonsult på Kapero som ger er mest bang for the buck hemsida

Den charmiga Åsa Ragnarsson, som är vd på far From Standard, en pr- och idébyrå som är arkitekternas och byggbranschens förstaval hemsida

Stefan Rapp, multientreprenör, som är ute efter att sprida glädje till världen och människorna hemsida

Den smarte och drivne Reza Neshat, är bäst på nätverkssäkerhet, och jobbar på Cygate hemsida

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment

Boka

Snacka med mig nu