Nu kan DU gå med i vårt Spanarfrukostgäng och få koll på de senaste trenderna

nov 21 2016

Nu kan DU gå med i vårt Spanarfrukostgäng och få koll på de senaste trenderna

Succén fortsätter! Till varje Spanarfrukost bjuds kloka, kreativa människor in, och alla levererar en spaning. Så blir du inbjuden till att ingå i vårt Spanarfrukostgäng.

Under ett antal onsdagar bjuder Åsa Ragnarsson (vd för pr- och idébyrån Far from standard) och Erik Olkiewicz (hypnotisör och föreläsare) in en handfull spännande människor till något vi döpt till Spanarfrukost.

Spanarfrukosten är ett roligt tillfälle för dig att nätverka, bli lite klokare och starta dagen på rätt sätt. Det är ett enkelt upplägg: Vi bjuder på en frukostmacka och varje deltagare tar med sig en trendspaning som han eller hon delar med gruppen. Det är lite som Spanarna i P1. Enda skillnaden – våra spaningar är jättekorta, bara några minuter långa. Och det är i diskussionen efter som magin uppstår.

Effekten är otrolig! Du lämnar Spanarfrukosten inspirerad, motiverad och full av energi. Du har knutit nya affärskontakter, skrattat och träffat andra kloka och kreativa människor. Det blir en boost som varar länge!

Spanarfrukosten är öppen för dig som är beslutsfattare eller yrkesproffs av något slag. VD:ar, kreatörer, entreprenörer, marknadsförare, specialister, forskare, artister…. ja du fattar – det är LinkedIn-gänget som brukar komma på våra Spanarfrukostar. På varje Spanarfrukost är det 6 gäster (Erik och Åsa är värdar). Eftersom det är fler än vi som är nyfikna på vad vi talade om sammanfattar vi våra spaningar i in en kort YouTube-video. På så sätt får våra idéer spridning.

Allergiinfo: Vi har tre hundar på kontoret.

spanarfrukost_bild_final161019

Det är enkelt att anmäla sig – klicka bara här. Välj bara ett (1) datum då du kan komma och fyll i dina uppgifter. Naturligtvis är det gratis på alla sätt att delta. Du är bara med på en Spanarfrukost men alla som deltagit på en Spanarfrukost är välkomna på vårt julmingel den 14 december och kan då möta de andra deltagarna.

Vill du veta mer, kan du läsa det här blogginlägget från en tidigare Spanarfrukost.

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment

Boka

Snacka med mig nu