Video: Hypnotiserad och jättetörstig… men mannen har glömt bort var han har sin mun

aug 31 2016

Video: Hypnotiserad och jättetörstig… men mannen har glömt bort var han har sin mun

När jag föreläser om mål, motivation och arbetsglädje på konferenser vill jag att publiken ska minnas mitt budskap. Därför hypnotiserar jag människor live i en hypnosshow, så att publiken ser hur tankens kraft och mental träning fungerar i praktiken.

Vi människor glömmer saker hela tiden, men kan man ge någon minnesförlust på kommando? Ja, det går – med hypnos…

Ja, du läste rätt i rubriken – han minns inte var han har sin mun. Den här videon är från en chefsträff på Operakällaren i Stockholm, inbjudan av affärsnätverket Arndt’s. 100 smarta, drivna män och kvinnor. Människor som inte går att kollra bort så lätt.
Men väl i hypnos händer något. Jag ger de hypnotiserade deltagarna instruktionen att de inte kommer kunna hitta sin mun… och sedan räcker jag dem ett glas vatten… klicka på videon för att se filmen.

 

Prenumerera på nyhetsbrevet och få de bästa filmerna och tipsen direkt till din inkorg0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment

Boka

Snacka med mig nu