Hypnoskurser orig

Hypnoskurs – jag lär dig hypnotisera dig själv och andra

Vilket datum passar dig bäst?

Stockholm 21 – 22 oktober 2017 – FULLSATT!

EXTRAINSATT: Stockholm 18 – 19 november 2017 – Anmäl dig här

Stockholm 10 – 11 februari 2018 – Anmäl dig här

 

Varför är hypnoskursen så populär?

Du upplever hypnos på ett lättsamt och fartfyllt sätt och du gör massvis med interaktiva praktiska övningar. Och du lär dig hypnos av en expert. En speciell kemi uppstår när din lärare Erik Olkiewicz undervisar eftersom han älskar att lära ut hypnos och att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Om din lärare

Erik OlkiewiczErik Olkiewicz gör saker med hypnos som få ens tror är möjliga. Han uppträder över hela Sverige med sin hypnosshow, är utbildad av de bästa hypnotisörerna i Storbritannien och USA och är certifierad NLP Master Practitioner. Han har anlitats av företag som Nordea, ICA, Tre och 7-Eleven. Det som gör Eriks hypnosshow så speciell är att han låter de roliga hypnosdemonstrationerna på scen illustrera något mycket större – hur vi kan använda våra tankar för att må bättre, skapa goda relationer och bli mer effektiva på jobbet.

Vilka borde gå hypnoskursen?

Alla kan ha användning av hypnos. Genom att lära sig att gå in i hypnos och förändra sitt mentala tillstånd kan man tänka i nya banor. Det är därför hypnos är ett så kraftfullt verktyg. Om du är coach, kommer hypnoskursen bygga ut din verktygslåda så att du kan hjälpa dina klienter bättre. Om du arbetar med kommunikation, försäljning eller påverkan, kommer hypnosutbildningen lära dig hur du kan påverka andra, snabbt och effektivt. Om du vill lära dig hur du kan styra din hjärna mot gladare, mer produktiva tankar, kommer du få användbara verktyg för att förbättra ditt eget mentala tillstånd. Om du helt enkelt bara är nyfiken på hypnos och vill lära dig mer om dess hemligheter, kommer hypnoskursen öppna en helt ny värld för dig.

Vad kommer du att lära dig på hypnoskursen?

Du kommer att upptäcka att det är lätt att lära sig hypnos. Efter helgkursen kommer du självsäkert kunna hypnotisera dig själv och andra, nästan var som helst och när som helst. Du kommer veta exakt vad du ska säga och vad du ska göra för att få det resultat du vill ha. Och du kommer att ha haft en rolig helg, ha fått nya vänner och fått testa hypnos under säkra, trygga former under överinseende av erfarna instruktörer. Glöm trötta utläggningar om hypnosens historia. Det här är en praktisk, interaktiv workshop i hypnos. Erik Olkiewicz anser att människor lär sig bäst och minns mer om kursdeltagarna får prova på allt själva, guidade av mentorer. Erik kommer att ge dig tydliga, pedagogiska instruktioner så att du och dina kurskompisar kan öva hypnos på varandra. Diskussionen efter varje övning kommer att ge nya insikter och många aha-upplevelser.

När och var är hypnoskursen? Och hur mycket kostar hypnoskursen?

Nästa kurstillfällen:

Stockholm 21 – 22 oktober 2017 – FULLSATT!

EXTRAINSATT! Stockholm 18 – 19 november 2017 – Anmäl dig här

Stockholm 10 – 11 februari 2018 – Anmäl dig här

Tider: 09.00-17.00 (1 timmes lunch)

Specialpris fram till 1 månad före kursstart: 4995 kr inklusive moms (3996 kronor + moms/person). Därefter är priset 7375 kronor inklusive moms (5900 + moms/person).

Plats: Gustavslundsvägen 151H i Stockholm. Vi håller till i Department of Awesomes AB:s lokaler på våning 8. Du tar tunnelbanan till Alvik. Därifrån är det fem minuters promenad – klicka här för karta.
Övrigt: Deltagare ska vara 18 år fyllda eller äldre.
Material:
Ta med penna och anteckningsblock.
Nöjd kund-garanti: Jag gör alltid allt för att du ska få ut det du vill av hypnoskursen. När du lämnar hypnoskursen ska du kunna hypnotisera. Om du trots det inte tycker att kursen motsvarade dina förväntningar, säg till under eller efter kursen och du får pengarna tillbaka.
Frågor: Om du har frågor kring kursen är du välkommen att maila mig på erik @ hypnosshow.se.

(Erik Olkiewicz förbehåller sig rätten att när som helst ta bort, ändra eller lägga till funktioner i tjänsten och/eller ta bort delar av innehållet i tjänsten.)

Så tycker deltagarna om hypnoskursen

 • ”Kursen har toppat alla mina förväntningar. Jag har blivit självsäker och känner att jag kan hypnotisera. Jag tycker att alla jag känner ska gå den här kursen.”

  - Ida SandholmStuderar till socionom

 • ”Jag fick med mig mycket mer än jag hade väntat mig. Den senaste månaden har jag hypnotiserat 50 personer i Georgien, Ukraina, Moldavien, Albanien och Kosovo. Otroligt spännande och givande!”

  - Åsa Teglund JarskogInternationell ledarskapscoach

 • ”Det känns som om man vunnit på lotto lite grann för man har fått med sig ny kunskap som ger jättemycket glädje. Nu vill man bara ut och hypnotisera sig själv och andra.”

  - Stephanie JohnssonSocialsekreterare

 • Tack för en fantastisk kurs! Det var lärorikt och jag känner mig mer trygg med att använda hypnos som verktyg i framtiden. Erik är en inspirerande tränare som uppmuntrade oss till att ha roligt under utbildningen.

  - Louise JonssonCertifierad coach

 • Wow, hypnos gick från att vara något mystiskt och läskigt till något helt naturligt och kul. Förståelsen av hur jag själv och mitt undermedvetna fungerar är en viktig del i framtidens hållbara samhälle.

  - Mikael BoströmEntreprenör

 • Hypnoskursen har gett mig bättre självförtroende. Jag vågar prova att hypnotisera och är inte rädd för att misslyckas. Det var väldigt hands on och bra tempo i kursen.

  - Nicklas KristiansenEventarrangör

3 starka skäl till att gå hypnoskursen

1. Du kommer att lära dig att hypnotisera

Om du är nyfiken på hypnos, så är det här en utbildning för dig. Hypnos är mental träning på dunderhonung. Med hypnos kan du genom små förändringar skapa fantastiska resultat – hos dig själv och andra. Under kursen kommer du att se människor bli hypnotiserade live och få steg för steg-handledning så att du själv kan hypnotisera folk.

2. Din lärare är en god pedagog

Erik Olkiewicz har ett mål med kursen: Att du ska lära dig hypnos. Han vill att du självsäkert och med lätthet ska kunna använda dina nyvunna hypnoskunskaper. Därför kommer han att använda olika interaktiva övningar och pedagogiska metoder för att du ska känna dig trygg med att använda hypnos, även utanför kurslokalen om du så önskar.

3. Du lär dig nya sätt att uppnå dina mål

Oavsett vem du är, vad du arbetar med och hur du planerar att använda dina nya kunskaper… du har mycket att vinna på att förstå hur hypnos fungerar. Hypnos är i själva verket läran om sinnet. Genom att få en djupare insikt om hur du konstruerar dina tankar och vad du själv kan göra för att hjälpa dig själv och dina medmänniskor kommer du att få ett rikare liv.

Begränsat antal platser – anmäl dig till hypnoskursen nu

 

Boka

Snacka med mig nu