Hypnoskurs i Toscana

Hypnoskurs i Toscana

Finn din power på världens vackraste plats

Det här är en kurs för dig som är intresserad av personlig utveckling och vill ta din hälsa, ekonomi och dina relationer till nästa nivå.

Under fyra dagar i Toscana kommer du lära dig hypnos, som i själva verket är läran om sinnet. När du lär dig hypnotisera dig själv, kan du stänga gapet mellan där du är i dag och där du skulle vilja vara. Och när du lär dig hypnotisera andra, kan du öka deras livskvalité och stärka deras personliga ledarskap.

Hypnos är ett säkert, vetenskapligt beprövat alternativ för dig som vill gå ner i vikt, öka självkänslan, sova bättre, sluta röka, hantera stress och ångest, bli kvitt fobier och mycket mer.

Om du vill prestera bättre, eller kämpar med att bli av med vissa vanor och negativa tankar, lär du dig under denna workshop i Italien slappna av och programmera om din kropp och ditt sinne.

Dag ett

Hypnosens hemligheter

Under vår första dag lär du dig hemligheten till varaktig förändring och förbättring. Det räcker sällan att enbart arbeta med personens medvetna sinne för att bearbeta ett problem. Det är först när du ersätter tankemönstren i personens undermedvetna sinne, den del som styr hans eller hennes liv, med positiva tankar och känslor som förändringen blir bestående. Under dag ett får du dessutom börja hypnotisera människor, under ledning av en erfaren instruktör, och lär dig hur du använder dina ord och din röst för maximal påverkan.

Dag två

Ändra historien om dig själv  

Under vår andra dag lär du dig exakt vad du ska säga och göra med personerna som du hypnotiserat. Detta oavsett om du vill stärka deras självkänsla, befria dem från en dålig vana, programmera om deras känslor så att de känner sig oslagbara eller plantera de superframgångsrikas mindset i dem. Anledningen till varför du är där du är i dag är på grund av de historier du fortsätta berätta för dig själv. Därför lär du dig under dag två också hur du kan använda historier och metaforer för att hjälpa dig själv och andra människor.

Dag tre

Självhypnos för att nå dina mål

En vis man har sagt: ”Fyll din hjärna med stora drömmar så att det inte finns utrymme för bagateller”. Små dagliga förbättringar leder till förbluffande resultat. Eftersom din energi färdas dit fokus är, kommer vi att dag tre fortsätta träna ditt fokus, ditt språk och din kropp till att styra ditt liv i en positiv riktning. Därför handlar vår sista dag om självhypnos, hur du matar dig med goda idéer och spelar in hypnosljudfiler till dig själv och andra. Oavsett om ditt mål är att bli en mer närvarande förälder eller mer produktiv på jobbet kommer självhypnosen bli din hemliga dunderhonung.

Erik Olkiewicz är NLP Trainer och hypnotisör, skolad i Sverige, Storbritannien och USA. Som hypnoscoach och kursledare hjälper han människor att stärka sin personal power. I sin hypnosshow demonstrerar han tankens makt och möjligheter på scen, och blev nyligen porträtterad i Dagens Industri. I denna utbildning har han samlat några av sina mest kraftfulla verktyg så att du kan leva ditt bästa liv.

Mer om resan och boendet

Datum: 10 – 14 september 2019 

Antal deltagare: 14 personer per tillfälle

Pris per deltagare: 18 900 kr exkl moms 

Boende 

Hela kursen tillbringar vi på gården Casa Oliveta som ligger ca 10 minuter från staden Lucca i hjärtat av Toscana.

I resan ingår följande: 

Tre utbildningsdagar inkl. utbildningsmaterial 

Fyra övernattningar i delat rum

Flyg tur/retur från Stockholm (Skavsta alt. Arlanda) – Pisa

Alla transporter i Toscana

Alla måltider inkl. dryck

Ett restaurangbesök

 

Fakta om hypnoskursen

Pris: 9500 kronor (7600 kronor + moms/person).
Tider: 09:00-17:00 (1 timmes lunch)
Plats: Vi håller till i ett slott i Gamla Stan i Stockholm. Adress: The Castle, Slottsbacken 8. Mer info om slottet här. 
Övrigt: Deltagare ska vara 18 år fyllda eller äldre.
Bättre än nöjd kund-garanti: Jag är så självsäker på att du kommer att bli nöjd med det du lär dig på kursen att jag utlovar en bättre än pengarna tillbaka-garanti. Hör här: Jag gör alltid allt för att du ska få ut det du vill av hypnoskursen. När du lämnar hypnoskursen ska du kunna hypnotisera. Punkt slut. Om du trots det inte tycker att kursen motsvarade dina förväntningar, säg till under eller efter kursen. Då ger jag dig inte bara pengarna tillbaka för kursen. Jag bjuder även dig och en vän på middag på en fin restaurang. Det är med andra ord 110 procent riskfritt att gå min kurs.
Frågor: Om du har frågor kring kursen är du välkommen att maila mig på erik @ hypnosshow.se.

(Erik Olkiewicz förbehåller sig rätten att när som helst ta bort, ändra eller lägga till funktioner i tjänsten och/eller ta bort delar av innehållet i tjänsten.)

Så tycker deltagarna om hypnoskursen

 • ”Kursen har toppat alla mina förväntningar. Jag har blivit självsäker och känner att jag kan hypnotisera. Jag tycker att alla jag känner ska gå den här kursen.”

  - Ida SandholmStuderar till socionom

 • ”Jag fick med mig mycket mer än jag hade väntat mig. Den senaste månaden har jag hypnotiserat 50 personer i Georgien, Ukraina, Moldavien, Albanien och Kosovo. Otroligt spännande och givande!”

  - Åsa Teglund JarskogInternationell ledarskapscoach

 • ”Det känns som om man vunnit på lotto lite grann för man har fått med sig ny kunskap som ger jättemycket glädje. Nu vill man bara ut och hypnotisera sig själv och andra.”

  - Stephanie JohnssonSocialsekreterare

 • Tack för en fantastisk kurs! Det var lärorikt och jag känner mig mer trygg med att använda hypnos som verktyg i framtiden. Erik är en inspirerande tränare som uppmuntrade oss till att ha roligt under utbildningen.

  - Louise JonssonCertifierad coach

 • Wow, hypnos gick från att vara något mystiskt och läskigt till något helt naturligt och kul. Förståelsen av hur jag själv och mitt undermedvetna fungerar är en viktig del i framtidens hållbara samhälle.

  - Mikael BoströmEntreprenör

 • Hypnoskursen har gett mig bättre självförtroende. Jag vågar prova att hypnotisera och är inte rädd för att misslyckas. Det var väldigt hands on och bra tempo i kursen.

  - Nicklas KristiansenEventarrangör

3 starka skäl till att gå hypnoskursen

1. Du kommer att lära dig att hypnotisera

Om du är nyfiken på hypnos, så är det här en utbildning för dig. Hypnos är mental träning på dunderhonung. Med hypnos kan du genom små förändringar skapa fantastiska resultat – hos dig själv och andra. Under kursen kommer du att se människor bli hypnotiserade live och få steg för steg-handledning så att du själv kan hypnotisera folk.

2. Din lärare är en god pedagog

Erik Olkiewicz har ett mål med kursen: Att du ska lära dig hypnos. Han vill att du självsäkert och med lätthet ska kunna använda dina nyvunna hypnoskunskaper. Därför kommer han att använda olika interaktiva övningar och pedagogiska metoder för att du ska känna dig trygg med att använda hypnos, även utanför kurslokalen om du så önskar.

3. Du lär dig nya sätt att uppnå dina mål

Oavsett vem du är, vad du arbetar med och hur du planerar att använda dina nya kunskaper… du har mycket att vinna på att förstå hur hypnos fungerar. Hypnos är i själva verket läran om sinnet. Genom att få en djupare insikt om hur du konstruerar dina tankar och vad du själv kan göra för att hjälpa dig själv och dina medmänniskor kommer du att få ett rikare liv.

Begränsat antal platser – anmäl dig till hypnoskursen nu

Boka

Snacka med mig nu