Här hittar du bästa coachen & hypnoterapeuten i Stockholm, Göteborg och Malmö

sep 02 2016

Här hittar du bästa coachen & hypnoterapeuten i Stockholm, Göteborg och Malmö

Vill du hitta den bästa hypnosterapeuten och bästa coachen i Sverige? Läs det här.

Jag får ofta mail från personer som vill ha hjälp med att sluta röka, gå ner i vikt, bli av med en fobi, få bättre självförtroende, öka sin självkänsla eller någon annan beteendeförändring. De frågar mig om jag känner till en bra hypnosterapeut eller en bra coach i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annan stad i Sverige.

De personer som jag varmt kan rekommendera är Karin Tydén, Ulrika Dahlin och Nenna Zetterström.

Karin Tydén är en suveränt skicklig hypnosterapeut som har sin bas i Malmö men som regelbundet reser till Stockholm och New York. Vi lärde känna varandra när vi gick en kurs i hypnos för många år sedan och har sedan dess hållit kontakten. Jag rekommenderar henne ofta till klienter eftersom jag vet att hon kan hjälpa dem. Hon är varm, smart, och förstår hur det mänskliga sinnet fungerar. En av hennes klienter har sagt: ”Karin har en crazy förmåga att pinpointa var problemet ligger och lösa det.” Gå till Karin Tydéns hemsida

Ulrika Dahlin är coach och jag har gått flera av hennes utbildningar i NLP. NLP är läran om hur man använder hjärnan på bästa sätt för att åstadkomma de resultat man vill uppnå. En del skulle kalla hennes utbildningar en coachutbildning. Som utbildningsledare är hon briljant, och som NLP-coach lyckas hon där andra går bet. Jag har rekommenderat henne ett 30-tal gånger till personer som önskar göra en verklig förändring. Hypnoscoachen Ulrika hittar du främst i Stockholm och Malmö men även på andra platser. En gång i månaden har hon mottagning på Ramnäs kursgård utanför Västerås. Gå till Ulrika Dahlins hemsida.

Boel Björkenwall är holistisk hypnotisör och näringsterapeut. Gå till Boel Björkenwalls hemsida.

Nenna Zetterström är coach, mental tränare, hypnoterapeut, föreläsare och ledarskapsutvecklare. Hon har sin bas på västkusten, i städer som Varberg, Halmstad och Göteborg. Nenna och jag gick en NLP Trainer, en utbildning i hur man leder coachutbildningar, tillsammans. Nenna är en av de mest passionerade, färgstarka och positiva människor jag känner. Hela livet har hon haft ett brinnande intresse för mentala processer. Ledarskapsutveckling är hennes specialitet. Genom kurser, föreläsningar, hypnoterapi och individuella coachingprogram hjälper hon människor att uppnå de resultat de vill. Hon lär ut ett strukturerat och flexibelt system för hur hjärnan, våra känslor, närvaro och kommunikation påverkar dig och andra. Enkelt uttryckt så hjälper hon människor att ta sig från där de är till dit de vill komma – och hjälper dem att ha roligt under tiden. Gå till Nenna Zetterströms hemsida.

Här kan du se när Sveriges populäraste YouTuber Therese Lindgren blir hypnotiserad av hypnoscoachen Ulrika Dahlin.

 

Prenumerera på nyhetsbrevet och få de bästa filmerna och tipsen direkt till din inkorg0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment

Boka

Snacka med mig nu