Gratis hypnosljudfil: Nå dina mål och njut mer av livet

underhållare och hypnotisör
aug 29 2016

Gratis hypnosljudfil: Nå dina mål och njut mer av livet

Varsågod! Det här är min present till dig – en gratis hypnos-mp3 som du kan lyssna på för att bli mer motiverad till att nå dina mål. För kanske är det inte fler tips kring karriär, motivation och försäljning du behöver, utan kanske mental träning på dunderhonung som är rätt för dig.

Jag vill att du ska få den hälsa, karriär, ekonomi och de relationer du önskar. Hypnos är en effektiv, vetenskapligt beprövad metod, som ger snabba och varaktiga resultat, speciellt om du vill nå dina mål och njuta mer av livet. Lyssna på hypnosljudfilen som är designad för att ge dig mer lugn, ökad klarhet och större tilltro till livet.

Jag är hypnotisör, föreläsare och motivationsexpert. Kanske blev du nyfiken på hypnos efter att ha sett mig uppträda med min hypnosshow eller efter att hört mig föreläsa. Kanske har du länge varit intresserad av att lära dig hypnotisera och en hypnoskurs. Oavsett hur du har hittat hit så är jag glad att du är villig att göra den här investeringen i ditt liv och din karriär. Så tack så mycket för att du valt att upptäcka hypnosens alla fördelar.

Om du vill få ännu mer inspiration och motivation kopplade till mina favoritämnen personlig utveckling, försäljning, kommunikation, entreprenörskap, kreativitet och ledarskap så ska du följa min blogg.

Hur skulle det kännas att kunna hypnotisera? Gå min helgkurs och låt mig lära dig att hypnotisera. Läs mer om hypnoskursen här.

 

Prenumerera på nyhetsbrevet och få de bästa filmerna och tipsen direkt till din inkorgKurs i hypnos: Förbättra ditt liv på en helg

Oavsett om du vill få bättre självförtroende, fatta bättre beslut eller styra dina känslor, måste du tänka och bete dig annorlunda. Med rätt psykologi kan du stänga gapet mellan där du är i dag och där du skulle vilja vara. Boka din plats på kursen här.

Jag heter Erik Olkiewicz och jag vill att du ska leva det liv du vill leva. Därför vill jag lära dig det mest kraftfulla psykologiska verktyg jag känner till – hypnos. Läs mer här.

Du kommer upptäcka att det är lätt och tryggt att lära sig hypnos så att..
* du kan öka ditt eget och andras självförtroende på bara några minuter
* du kan hjälpa andra människor bli av med dåliga vanor och fatta bättre beslut
* du kan hypnotisera dig själv till att må bra helt utan anledning

Klicka här för att anmäla dig till hypnoskursen. OBS! Begränsat antal platser.

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment

Boka

Snacka med mig nu