Showerna

Upplev vad ingen annan underhållare eller talare kan leverera

Erik Olkiewicz är underhållaren och hypnotisören som lärts upp av mästarna i London och Las Vegas och som brinner för att lära ut verktyg för mental styrketräning. Erik Olkiewicz har en djup förståelse av det mänskliga sinnet. Hans hypnosshow är en enda stor insättning på må bra-kontot.
Showen passar perfekt till alla event, konferenser, fester och kickoffer. Du och dina gäster kan antingen se showen eller själva bli showens stjärnor. Showen blir en snackis och förvandlar ett vanligt event till en häftig upplevelse för samtliga inblandade.

Hypnosshow #1 – Skrattfest

underhållare hypnos

Underhållning som är en stor insättning på må bra-kontot

Passar perfekt som underhållning efter middagen på festen, konferensen eller kickoffen. Erik Olkiewicz hypnosshow får vilket event som helst att lyfta, eftersom showen skapar feststämning, gemenskap och eftersom han gör saker med hypnos som folk inte tror är möjliga. En hypnosshow är en oförglömlig upplevelse fylld av skratt och glädje där du och dina vänner kan se showen – eller bli showens stjärnor.

I sin show bjuder Erik Olkiewicz upp vanliga människor på scen. Inom loppet av några minuter ger de efter för hans röst och hypnotiseras till att säga och göra nästan vad som helst. Se deltagarna hypnotiseras till att glömma sitt eget namn, tro att de är världsmästare i kurragömma och får för sig att bänkgrannen luktar illa.

Du kan vara lugn, ingen kommer att skämma ut sig. Det är en smakfull feel good-show. Alla kommer att ha roligt och deltagarna blir eventets stjärnor. Till och med de mest cyniska kritikerna kommer att skratta sig hesa och tacka dig efteråt. Showen är perfekt för teambuilding eftersom den engagerar både deltagare och publik.

Hypnosshow #2 – Businessboost

Maxa motivationen och ha roligt samtidigt!

Passar för kickoffen, konferensen, eventet och andra tillfällen när du vill ha både inspiration, underhållning och användbara verktyg för att locka fram det allra bästa ur dig själv och dina medarbetare. Erik Olkiewicz skräddarsyr en hypnosshow utifrån era behov och mål. Säg bara vad du vill att han ska åstadkomma så jobbar han med dig för att få det att ske. Detta är den perfekta underhållningen när du vill samla medarbetarna för en motivationsboost.

Hjärnan är platsen där hela ditt liv avgörs. Små förändringar i våra tankar kan leda till stora förändringar i världen omkring oss. Återkommande negativa tankar gör att du presterar sämre och blir mindre produktiv. Det Erik Olkiewicz visar på scen kan öka er arbetsglädje, försäljning och produktivitet.

För att demonstrera hur viktigt det är att aldrig släppa fokus på målet, kan han hypnotisera deltagarna på scen till att vägra ta emot en plånbok full med sedlar. Kanske han hypnotiserar dem till att inte hitta munnen när de ska dricka vatten för att visa hur bilderna i ditt huvud styr ditt handlande. Eller så får han dem till att glömma bort hur man tar på sig en kavaj för att visa hur kraftfulla ord kan vara.

Boka

Snacka med mig nu