Video: Hur du stjäl någons sko med hypnos

En säljare letar febrilt efter sin sko. Inget konstigt med det, om det inte var så att skon är kvar i hans hand. Det händer i Erik Olkiewicz hypnosshow.

De unga säljarna på scenen är försjunkna i djup hypnos, och till en av dem säger jag att han inte kommer kunna se sin sko, samtidigt som jag placerar den i hans hand, med komiska effekter till följd.Varför fungerar då detta?

Jo, det finns 3 orsaker.

1. Alla människor är påverkbara. Om du inte hade varit det, skulle du aldrig kunna lära dig något. Nicka med huvudet om du förstår.

2. Fantasin är mer kraftfull än kunskap. Och här har jag tagit över hans mest kreativa sinne, hans undermedvetna sinne, och gett det tydliga instruktioner.  

3. Varje tanke du tänker har en fysisk reaktion och det du fokuserar på expanderar. Just nu fokuserar den unge säljaren på inte se sin sko, och då får han mer av det.

Se klippet här

Kurs i hypnos: Förbättra ditt liv på en helg

Oavsett om du vill få bättre självförtroende, fatta bättre beslut eller styra dina känslor, måste du tänka och bete dig annorlunda. Med rätt psykologi kan du stänga gapet mellan där du är i dag och där du skulle vilja vara. Boka din plats på kursen här.Jag heter Erik Olkiewicz och jag vill att du ska leva det liv du vill leva. Därför vill jag lära dig det mest kraftfulla psykologiska verktyg jag känner till - hypnos. Läs mer här.Du kommer upptäcka att det är lätt och tryggt att lära sig hypnos så att..* du kan öka ditt eget och andras självförtroende på bara några minuter* du kan hjälpa andra människor bli av med dåliga vanor och fatta bättre beslut* du kan hypnotisera dig själv till att må bra helt utan anledningKlicka här för att anmäla dig till hypnoskursen. OBS! Begränsat antal platser.

Tillbaka