Hypnoskurs i Toscana

Hypnoskurs i Toscana

Finn din power på världens vackraste plats

Det här är en kurs för dig som är intresserad av personlig utveckling och vill ta din hälsa, ekonomi och dina relationer till nästa nivå.

Under fyra dagar i Toscana kommer du lära dig hypnos, som i själva verket är läran om sinnet. När du lär dig hypnotisera dig själv, kan du stänga gapet mellan där du är i dag och där du skulle vilja vara. Och när du lär dig hypnotisera andra, kan du öka deras livskvalité och stärka deras personliga ledarskap.

Hypnos är ett säkert, vetenskapligt beprövat alternativ för dig som vill gå ner i vikt, öka självkänslan, sova bättre, sluta röka, hantera stress och ångest, bli kvitt fobier och mycket mer.

Om du vill prestera bättre, eller kämpar med att bli av med vissa vanor och negativa tankar, lär du dig under denna workshop i Italien slappna av och programmera om din kropp och ditt sinne.

Dag ett

Hypnosens hemligheter

Under vår första dag lär du dig hemligheten till varaktig förändring och förbättring. Det räcker sällan att enbart arbeta med personens medvetna sinne för att bearbeta ett problem. Det är först när du ersätter tankemönstren i personens undermedvetna sinne, den del som styr hans eller hennes liv, med positiva tankar och känslor som förändringen blir bestående. Under dag ett får du dessutom börja hypnotisera människor, under ledning av en erfaren instruktör, och lär dig hur du använder dina ord och din röst för maximal påverkan.

Dag två

Ändra historien om dig själv

Under vår andra dag lär du dig exakt vad du ska säga och göra med personerna som du hypnotiserat. Detta oavsett om du vill stärka deras självkänsla, befria dem från en dålig vana, programmera om deras känslor så att de känner sig oslagbara eller plantera de superframgångsrikas mindset i dem. Anledningen till varför du är där du är i dag är på grund av de historier du fortsätta berätta för dig själv. Därför lär du dig under dag två också hur du kan använda historier och metaforer för att hjälpa dig själv och andra människor.

Dag tre

Självhypnos för att nå dina mål

En vis man har sagt: ”Fyll din hjärna med stora drömmar så att det inte finns utrymme för bagateller”. Små dagliga förbättringar leder till förbluffande resultat. Eftersom din energi färdas dit fokus är, kommer vi att dag tre fortsätta träna ditt fokus, ditt språk och din kropp till att styra ditt liv i en positiv riktning. Därför handlar vår sista dag om självhypnos, hur du matar dig med goda idéer och spelar in hypnosljudfiler till dig själv och andra. Oavsett om ditt mål är att bli en mer närvarande förälder eller mer produktiv på jobbet kommer självhypnosen bli din hemliga dunderhonung.


underhållare

Erik Olkiewicz, hypnotisör och motivationsexpert
Erik Olkiewicz är NLP Trainer och hypnotisör, skolad i Sverige, Storbritannien och USA. Som hypnoscoach och kursledare hjälper han människor att stärka sin personal power. I sin hypnosshow demonstrerar han tankens makt och möjligheter på scen, och blev nyligen porträtterad i Dagens Industri. I denna utbildning har han samlat några av sina mest kraftfulla verktyg så att du kan leva ditt bästa liv.

 

Mer om resan och boendet

Datum: 10 – 14 september 2019
Antal deltagare: 14 personer per tillfälle
Pris per deltagare: 19 900 kr, ingen moms på detta utlandsarrangemang.

Boende 

Hela kursen tillbringar vi på gården Casa Oliveta som ligger ca 10 minuter från staden Lucca i hjärtat av Toscana.

I resan ingår följande:
-Tre utbildningsdagar inkl. utbildningsmaterial
-Fyra övernattningar i delat rum
-Flyg tur/retur från Stockholm (Skavsta alt. Arlanda) – Pisa
-Alla transporter i Toscana
-Alla måltider inkl. dryck
-Ett restaurangbesök

Anmäl dig till kursen här

Boka

Snacka med mig nu