Maxa din business 2019 – hypnosshow på Office Managements kickoff

Det blev ett företagsevent utöver det vanliga. I februari bjöd Office Management in sina 400 medarbetare på en kickoff på Nalen i Stockholm. Businesshypnotisören Erik Olkiewicz underhöll med sin hypnosshow och demonstrerade all den makt och de möjligheter som finns i att ha rätt mindset. Här nedan ser du filmen från hypnosshowen på eventet.

Bli ditt bästa jag! Kurs i hypnos

Det här är en kurs för dig som är intresserad av personlig utveckling och vill ta din hälsa, ekonomi och dina relationer till nästa nivå.

Under en lördag och söndag i Stockholm kommer du lära dig hypnos och personligt ledarskap. När du lär dig hypnotisera dig själv, kan du stänga gapet mellan där du är i dag och där du skulle vilja vara. Och när du lär dig hypnotisera andra, kan du hjälpa dina nära och kära.

Hypnos är ett säkert, vetenskapligt beprövat alternativ för dig som vill gå ner i vikt, öka självkänslan, sova bättre, sluta röka, hantera stress och ångest, bli kvitt fobier och mycket mer.

Om du vill prestera bättre, eller kämpar med att bli av med vissa vanor och negativa tankar, lär du dig under denna helgkurs slappna av och programmera om din kropp och ditt sinne.

Anmäl dig till kursen här: http://www.hypnosshow.se/hypnoskurser/

0 Comments
Share Post
sep 28 2018

Hypnosshowen kommer till din stad – fribiljett värd 995 kronor kan bli din

I höst underhåller jag med min hypnosshow när Sveriges största företagarturné (Mitt Företag-turnén) turnerar genom landet. Jag har fem biljettpaket till varje evenemang som jag vill bjuda mina följare på (obs, bara för företagare). På scen får du också träffa rikedomscoachen Charlie Söderberg och livsstilsgurun Gustaf Oscarson med flera.

Vi landar i följande städer: Falun (27/9), Malmö (17/10), Hässleholm (18/10), Uppsala (25/10), Karlstad (13/11), Linköping (14/11), Stockholm Nord (15/11) och Stockholm City (27/11).

Jag räknar med att det blir huggsexa om biljettpaketen eftersom dessa evenemang nästan alltid är fullbokade, så först till kvarn. Vill du passa på, gå in på mittforetag.com/evenemang och välj din stad. Ange MF201819EO som specialkod när du bokar, så blir du bjuden på businesspaketet (ord 995 kr ex moms, först till kvarn). Endast för företagare.

Kurs i hypnos: Förbättra ditt liv på en helg

Oavsett om du vill få bättre självförtroende, fatta bättre beslut eller styra dina känslor, måste du tänka och bete dig annorlunda. Med rätt psykologi kan du stänga gapet mellan där du är i dag och där du skulle vilja vara. Boka din plats på kursen här.

Jag heter Erik Olkiewicz och jag vill att du ska leva det liv du vill leva. Därför vill jag lära dig det mest kraftfulla psykologiska verktyg jag känner till – hypnos. Läs mer här.

Du kommer upptäcka att det är lätt och tryggt att lära sig hypnos så att..
* du kan öka ditt eget och andras självförtroende på bara några minuter
* du kan hjälpa andra människor bli av med dåliga vanor och fatta bättre beslut
* du kan hypnotisera dig själv till att må bra helt utan anledning

Klicka här för att anmäla dig till hypnoskursen. OBS! Begränsat antal platser.

0 Comments
Share Post
Boka

Snacka med mig nu